Z českých chovů až na váš stůl

Kravské mléko v syrovém stavu je bílá tekutina obsahující významné živiny. Skládá se z vody, mléčného tuku, bílkovin, mléčného cukru a vitamínů (především A, D, E, K). Úprava mléka UHT záhřevem slouží zejména k zajištění zdravotní nezávadnosti a také delší trvanlivosti mléka. Podívejte se na cestu námi zpracovávaného od českých zemědělců až na Váš stůl.

Český původ

Pro zpracování v naší mlékárně nakupujeme mléko výhradně od českých zemědělců, kteří musí splňovat přísné kvalitativní požadavky, jejichž plnění pravidelně kontrolujeme.

Vždy čerstvé mléko

Z farem dováží čerstvě nadojené mléko k nám do mlékárny speciální svozové cisterny.

Kvalita na prvním místě

Syrové mléko zkontrolované v naší laboratoři je přečerpáno z cisterny do úchovného tanku, kde začíná jeho cesta naší mlékárnou.

Šetrná úprava

Syrové mléko je odstředěno a upraveno na požadovanou tučnost.

Trvanlivost

Mléko je ošetřeno UHT záhřevem, který zajistí jeho trvanlivost.

Lahodná chuť

Plnící linkou je mléko asepticky plněno do obalů, které pak přes obchody míří až na Váš stůl.